Personal Branding

Personal Branding

Deze workshop is gericht op outsourcing en boventallige medewerkers. De manieren om werk te vinden en om als kandidaat gevonden te worden zijn nogal veranderd de afgelopen jaren. Dat u eventueel personeel moet laten gaan door fusie, reorganisatie of boventalligheid is al erg genoeg. Nog vervelender is het als u niet de mankracht in huis hebt om deze mensen te begeleiden naar ander werk. Soms hebben zij nooit eerder of lang geleden gesolliciteerd of in ieder geval niet in dit digitale tijdperk. En altijd spelen emotie en onzekerheid mee. Deze workshop is een prima onderdeel van uw sociaal plan.

Inhoud van de workshop

Leer uw medewerkers hun kracht te (her)ontdekken en zichzelf zodanig te profileren. We leren hen een goed CV te bouwen, om zichtbaar te zijn en zeker te zijn. We laten zien hoe recruiters hen makelijker vinden op o.a. Twitter en LinkedIn. We geven de do’s and don’t op internet en social media met hun ongeschreven gedragscodes. We geven tips en trics over jobhunten.

Dit is een interactieve, live workshop. Het meenemen van een laptop is gewenst, tijdens de workshop worden LinkedIn profielen aangemaakt of aangepast en worden CV’s aangemaakt. Eén op één begeleiding is uiteraard ook mogelijk.

Data en locaties

Deze workshop vindt in company plaats. Voor aanvullende informatie over de inhoud of de werkwijze, belt u 06 20620659 of mailt u naar Ton Veraart.

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
 

Targeted Selection

Optimale besluitvorming bij de aanname van nieuwe medewerkers, door
Lees meer

Positive Organisational Politics ® TAFPI

De juiste zaken op het goede moment voor elkaar krijgen en gebruik maken van de positieve interactie tussen u en uw collega's, dat is waar het om gaat bij Positive Organisational Politics
Lees meer

Personal Branding

Profileer uzelf op de arbeidsmarkt, wees zeker, wees zichtbaar. Laat recruiters u vinden op o.a. Twitter en LinkedIn
Lees meer

100 minuten: Verschillen(d) werken

Voorkeursstijlen in houding en gedrag in communicatie, teamwork en managementstijlen Lees meer
Lees meer