Vacature : Bestekschrijver/Kostendeskundige

Vacature : Bestekschrijver/Kostendeskundige

 

Human Forces zoekt voor Koch Adviesgroep Ingenieurs & Architecten een Bestekschrijver/Kostendeskundige

Koch breidt uit! Binnen nu en medio 2020 zoeken we 10 technische talenten die het team komen versterken. Koch is actief in architectuur, bouwkunde, bouwconstructies, civiele techniek en installatietechniek. Alles als één team waarbij door een multidisciplinaire aanpak wordt gezorgd voor een optimaal en compleet advies voor onze opdrachtgevers. Op korte termijn zoeken wij een Bestekschrijver/Kostendeskundige waarop vanaf de ontwerpfase tot en met de uitvoeringsfase op gerekend kan worden.

Waar mag jij op rekenen?

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden krijg je ruimte en vrijheid om je eigen loopbaan vorm te geven. Je bepaalt zelf de kaders binnen je eigen project en werkt intensief samen met de andere disciplines binnen Koch Adviesgroep. Je maakt onderdeel uit van een professioneel team in een technische omgeving. Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen op innovaties en adviseert, gevraagd en ongevraagd, de directie over de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast werk je aan mooie, complexe, niet alledaagse projecten, waarbij je een uitdaging ook echt als een uitdaging ziet en deze niet uit de weg gaat. Het secretariaat ondersteunt je bij administratieve aspecten waardoor jij de focus kunt leggen op de technische aspecten van jouw project.

Wat past?

Bij voorkeur heb je ervaring in een soortgelijke functie op HBO of TU niveau. Je bent bekend met het bestekgereed maken van bouwkundige projecten en je hebt ervaring in het opstellen van bouwkosten- en investeringsbegrotingen. Als teamplayer zoek je de samenwerking met andere disciplines op en durf je discussies te voeren over te maken ontwerpkeuzes.

Solliciteren?

Is deze vacature je op het lijf geschreven en ben je ervan overtuigd dat je van toegevoegde waarde kunt zijn, stuur dan je cv naar sigrid@kochadviesgroep.nl of nancy@kochadviesgroep.nl. We gaan altijd het gesprek met je aan en je sollicitatie wordt uiteraard discreet behandeld.

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Vacature: Bestekschrijver / Kostendeskundige

Branche: Zakelijke dienstverlening

Locatie: Zeeland

 

Vacature: Civiel Technicus

Branche: Zakelijke dienstverlening

Locatie: Zeeland

 

Vacature: Bouwkundig projectleider

Branche: Zakelijke dienstverlening

Locatie: Zeeland

 

Vacature: Constructief tekenaar

Branche: Zakelijke dienstverlening

Locatie: Zeeland

 

Vacature: Ontwerper / Adviseur W-installaties

Branche: Zakelijke dienstverlening

Locatie: Zeeland