Vacature : Secretaresse

Vacature : Secretaresse

 

Human Forces zoekt voor Koch Adviesgroep Ingenieurs & Architecten een Secretaresse

Koch breidt uit! En dus zoeken we meer collega’s. Voor medio 2020 zoeken we 10 nieuwe talenten die ons team komen versterken. Binnen ons bureau zijn we naast civiele techniek ook actief in architectuur, bouwkunde, bouwconstructies en adviseren en ontwerpen we gebouwgebonden installaties.
Op korte termijn zoeken wij een secretaresse om ons gezellige professionele team te versterken.

Wat kun je bij ons verwachten?
Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden krijg je ruimte en vrijheid om je eigen loopbaan vorm te geven. Je maakt onderdeel uit van een enthousiast team van collega’s en directie, waarmee je intensief samenwerkt. Vanuit je rol ben je nauw betrokken bij alle lopende projecten en heb je veel contacten met collega’s, opdrachtgevers en klanten. Je werkt in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Samen met je collega’s draag je zorg voor de dagelijkse gang van zaken en ben je op de hoogte van alle lopende zaken. Je signaleert, adviseert, motiveert en controleert je collega’s voor het tijdig af krijgen van werkzaamheden.

Wat past?
Bij voorkeur heb je ervaring in een secretariële functie en heb je een opleiding Schoevers (of soortgelijke) afgerond en ben je fulltime beschikbaar. Je kunt foutloos en in helder taalgebruik teksten schrijven en je bent in staat een vertaalslag te maken van technische bewoordingen naar voor iedereen begrijpelijke tekst. Je bent flexibel en kunt makkelijk schakelen in je werkzaamheden zonder het overzicht te verliezen. Van nature heb je een dienstverlenende en gastvrije houding.

Solliciteren?

Stuur je cv en korte motivatie naar sigrid@kochadviesgroep.nl of nancy@kochadviesgroep.nl. We gaan altijd het gesprek met je aan en je sollicitatie wordt discreet behandeld.

www.kochadviesgroep.nl

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Vacature: Bestekschrijver / Kostendeskundige

Branche: Zakelijke dienstverlening

Locatie: Zeeland

 

Vacature: Civiel Technicus

Branche: Zakelijke dienstverlening

Locatie: Zeeland

 

Vacature: Bouwkundig projectleider

Branche: Zakelijke dienstverlening

Locatie: Zeeland

 

Vacature: Constructief tekenaar

Branche: Zakelijke dienstverlening

Locatie: Zeeland

 

Vacature: Ontwerper / Adviseur W-installaties

Branche: Zakelijke dienstverlening

Locatie: Zeeland